Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

WMP11 not playing anything!


  • Please log in to reply

#1
LinkMaster03

LinkMaster03

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
I am on Vista, and this is what it says whenever I try to play anything:

Posted Image

The files are right on my computer directly.
  • 0

Advertisements


#2
Jacee

Jacee

    Malware Expert

  • Expert
  • 994 posts
  • MVP
What version of Vista do you have?
  • 0

#3
LinkMaster03

LinkMaster03

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
Home Premium.
  • 0

#4
dsacer

dsacer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I was having the exact same problem with my Gateway laptop running Vista Home Premium. The fix was pretty easy - give it a try:

Go to Control Panel -> Sound

A message will pop up to tell you that "enhancements" aren't working, and it will ask if you want to disable them. Click "Yes" and then "Apply" or "OK." Bingo: everything started working again.
  • 0

#5
LinkMaster03

LinkMaster03

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
YOU ARE AWESOME!! :) IT WORKED! THANK YOU!
  • 0

#6
dsacer

dsacer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Glad to help.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP