Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound Problems


  • Please log in to reply

#1
Grendos

Grendos

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Hey, recently I got my old coputer from my closet and when I turned it on and opened Windows Media Player, the sound didn't work and this popped up:

Posted Image

When I click on Web Help it just says that the 404 wasn't found. I checked my speakers and they work with my other computer and it's not just Windows Media Player; Itunes or Youtube won't play any sound. I was going to buy a new sound card but I didn't want to upgrade this computer because I will be getting a new one in a couple of months. Is there any other way to fix this without buying a new card?

Edited by Grendos, 29 December 2007 - 02:20 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP