Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE7 is not displaying webpages


  • Please log in to reply

#1
BChawls

BChawls

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
My laptop with Windows Vista connects to the internet, but when I try to use Internet Explorer (or Firefox) to access the internet, it will not display most any page. I do know that my internet connection is working fine, as I CAN use AIM at the same time I am experiencing this problem. I have also run AVG and SpySweeper in safe mode with no results.

Any help would be appreciated!
  • 0

Advertisements


#2
Kelvin

Kelvin

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 921 posts
1. Do you have the settings set up properly in your browsers? If not, you'll have to set those manually.

2. Are those sites you are trying to view online? If the site has taken offline, the domain would return an error to your browser, and you'll see it'll be like there's no site there.

3. I don't think it'll be a malware problem.

If it has something to do with malicious files, it might be something else. If everything fails, post back. I'll give you the instructions on what to do.

~Kelvin
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP