Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Ubuntu 7.10 booting problem


  • Please log in to reply

#1
Seltox

Seltox

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 254 posts
I just downloaded Ubuntu 7.10 to put onto my computer. It booted up fine the first time, and when I went to install it, when it asked what partition to install it to and junk, I noticed my HDD wasn't actually plugged in :). So I turned my computer off and plugged it in, but now Ubuntu won't startup. It goes to the boot screen where it asks me what to do (run and intstall Ubuntu, run memory test, etc), but when I select to run it, it just goes to a black screen with an underscore flashing in the top left corner of the screen.
  • 0

Advertisements


#2
Seltox

Seltox

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 254 posts
Okay, I just went to bed coz I got frusterated. In the morning it worked perfectly fine.

This is confusing, but i'm still happy :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP