Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

localhost not connecting


  • Please log in to reply

#1
Hai Mac

Hai Mac

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 260 posts
Hi,

I am trying to do some webdesign. I currently live in college accomodation, we have Ethernet ports there through which we connect to Internet. I run latest version of WampServer2.0 but can't access localhost from any of my browsers (IE6, Firefox 2, Opera 9) IF I am connected to the LAN. If I disconnect the ethernet cable, then everything is fine, I get a response when opening http://localhost. But as soon as I reconnect again, I can't connect to localhost anymore. The status bar will say "connecting to localhost", whilst the progress bar stays at nil. There is no response, not even a error message, the page just stays blank, though the loading has not stopped (and never does).

Please if anyone can help me to solve this problem, I'd be very grateful! :)

Thank you
  • 0

Advertisements


#2
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Would this be of any help:

Failure to connect to http://localhost
Wampserver2.0-Waiting for localhost-Never loads
Wampserver2.0 Forum

That's gonna be the best I can do for you.

Ron
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP