Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

USB wont work after SP2 Update


  • Please log in to reply

#16
Lisa Huffman

Lisa Huffman

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 98 posts
I guess I should add the north bridge is an intel montara-GM i855GM and the
south bridge is an Intel 8280 1DBM ICH4-M
  • 0

Advertisements


#17
Lisa Huffman

Lisa Huffman

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 98 posts
I have tried uninstalling and reinstalling my usb hubs and scanned for new hardware changes to no avail. I have gone through the microsoft checklist as well. On the device manager there are no exclamation points or problems indicated. All say that the driver and that the port is running properly.

When I plug in a camera, jump drive, or printer either nothing happens or it states that my hardware cannot be recognized.
I have tried reinstalling my camera drivers (originally i thought it was just my camera) to no avail.
  • 0

#18
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,065 posts
Hi Lisa, welcome to G2G. Please start your own thread so we make this one confusing.

When you do, please specify the make and model of your computer (Gateway?):

Did you mean Everest instead of Evergreen? If not, run Everest Home Edition and post the mother board and chipset data in the new thread.

Thanks
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP