Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Absolutely no audio


  • This topic is locked This topic is locked

#1
gordon1973

gordon1973

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I have listed my new components in the right area so I hope to not have to give that detail here.
I have installed all drivers for M/B and graphics. I have tried using DVI-I to HDMI adapter to use an HDMI cable to my Samsung 40 HD ready LCD as the graphics card seems to have HDMI audio capability and have installed the correct driver. No sound though. Also tried connecting stereo speakers to the audio out on MB , again no sound. Basically I think I have tried everything but still no sound, with movies, Win sounds or anything.
Please help as this is driving me mad.
Thanks in advance
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP