Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problems with AntiVirus and Device Manager


  • Please log in to reply

#1
BoostedOne

BoostedOne

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Ok, past couple of weeks have had my first trouble with viruses. First I tried ewido.com and the like. Then I downloaded kaspersky and installed it found a few viruses but managed to kill my lan connection. no internet at all couldnt even access my router. internet was good I know b/c I could still use my wifes laptop to access the internet. System restore back and all seemed good, no slow running, internet was good, downloaded Trend micro internet security free 30 day version and it still found a couple, but everything was still fine. Everything went well for a few days until i went to play battlefield and no sound, saw "no audio devices installed" in the sound menu. Then to device manager and it was blank. Restarted and it came back but would then go away again after a 5-10 minutes. installed bitdefender and it found a few more viruses but killed my lan! So currently i have no lan at all and no device manager or audio after 10 minutes after restart.
  • 0

Advertisements


#2
hfcg

hfcg

    The hippie freak computer geek

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,496 posts
Hello, and welcome to Geeks To Go.
I suggest you go to the Malware Forum and run all the steps located in the START HERE. These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own. If you are still having problems after doing the steps, then please post a HiJackThis Log in THAT forum. If you are unable to run and/or post a HJT log, then post that in your initial post in the topic you create in that forum.

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).
  • 0

#3
BoostedOne

BoostedOne

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
So I attempted the "plan" starting by sytem restoring back to where I had my internet connection but as soon as i install AVG and it identifies Zhelatin and quarintines it i lose my lan connection, did the superantispyware and i can no longer proceed to do the panda online scan. i still need some major help.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP