Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

explorer/firefox crashes, no error messages


  • Please log in to reply

#1
wickwalk

wickwalk

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
hi--for the last couple of weeks, my browser shuts down with no error messages or warnings when i click on some links. i upgraded my IE from 6 to 7, same problem. i tried firefox 2.0, same problem. i've run several a/v programs and anti-spyware; one claimed to have found a trojan which was deleted (easy spyremover), but i still have this problem.

the browser shuts down when i try to upload photos to a photo printing site, do an online application, or other things that i need to get done. but other links work ok, so i don't know what the trick is!

i've also tried running hijackthis but this is where things get way beyond me. any input would be greatly appreciated!!!

this is the logfile i get:
Attached File  HJT_wickwalk.txt   9.04KB   69 downloads
  • 0

Advertisements


#2
Will_00

Will_00

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
You should post the HijackThis log in the "Malware Removal" forum. Much better in text format and not as a download.
  • 0

#3
wickwalk

wickwalk

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
thanks for the reply--i saw the instructions for hijack reports after i'd already posted. but actually i think i fixed the problem--it seems that my java was corrupted somehow. i uninstalled all my java stuff and then reinstalled it, and now things are working fine. (i knew it would end up being something simple.) thanks anyway.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP