Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No Sound Problem


  • Please log in to reply

#1
keykay812

keykay812

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi,

I need some help with my sound. I have none. I updated the drivers from eMachine's site. The yellow "!" are gone now, but I still have no sound.

Thanks,
Tammy
  • 0

Advertisements


#2
Sarah Jane Smith

Sarah Jane Smith

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 46 posts
First, Check the obvious things. Is the cable plugged into to the right jack in the back of your computer? Try the other 2 holes. Is the volume turned up? Click the little speaker icon in the right-hand corner of your desktop and make sure the mute button is not checked. If all else fails, buy a cheap sound card and put it in the PCI slot of your computer. I have an emachines and for some reason I couldn't get the onboard sound on mine to work. Once I put in a sound card, the sound worked perfectly. A good place to buy one is Newegg.com or Pricegrabber. Good luck. --Sarah Jane Smith
  • 0

#3
keykay812

keykay812

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Thank you Sarah Jane Smith. I did all that you said to do and all seems to be fine. I will try the cheap soundcard next.
Again Thanks,
Tammy
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP