Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem with speaker setup


  • Please log in to reply

#1
leafskid13

leafskid13

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Hi guys, I have windows vista and i have a problem with my speakers. I have them all set up and plugged in correctly, but it says i have no front speakers only sides and rear.( as well as center and sub) And i cant get my speakers to make any noise in any program except for when i test them:(
  • 0

Advertisements


#2
leafskid13

leafskid13

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
I dont get sound when on internet explorer now, but i get it using WMP
  • 0

#3
Will_00

Will_00

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
Go to Control Panel and make sure they are set as default speakers. You may as well need to change the Settings on specific applications.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP