Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Constant 100% CPU usage. Hijack This Log [CLOSED]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
Island-Girl

Island-Girl

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Hello again,

today I tried to respond to e-mails, but had 100% CPU usage and Outlook froze up. Restarted computer twice, but no luck. Outlook was the only program running at the time besides basic start-up programs.

I have the latest version of SpyWare Blaster, and AGV virus.

Just noticed something else. Whenever I start Outlook, WINWORD.exe is running at 97-99% CPU usage. I know why the WINWORD is there, but I have never noticed it running so high before.

Below is my Hijack This log. See anything of concern. Thank you so much.

ogfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 4:42:36 PM, on 6/14/2004
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgserv.exe
C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\wanmpsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\fxssvc.exe
C:\WINDOWS\System32\00THotkey.exe
C:\WINDOWS\System32\s3hotkey.exe
C:\WINDOWS\System32\S3Tray2.exe
C:\WINDOWS\System32\TFNF5.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA Controls\TFncKy.exe
C:\Program Files\TOSHIBA\TouchED\TouchED.Exe
C:\WINDOWS\System32\TPWRTRAY.EXE
C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\CMPDPSRV.EXE
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgcc32.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apntex.exe
C:\Program Files\The Cleaner\tca.exe
C:\Program Files\The Cleaner\tcm.exe
C:\WINDOWS\kdx\KHost.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\WINWORD.EXE
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\ypager.exe
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxxxxxx\Desktop\HijackThis.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\toshiba\ivp\ism\ivpsvmgr.exe

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [00THotkey] C:\WINDOWS\System32\00THotkey.exe
O4 - HKLM\..\Run: [000StTHK] 000StTHK.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Pinger] c:\toshiba\ivp\ism\pinger.exe /run
O4 - HKLM\..\Run: [S3Hotkey] s3hotkey.exe
O4 - HKLM\..\Run: [S3TRAY2] S3Tray2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TFNF5] TFNF5.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Apoint] C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TFncKy] TFncKy.exe /Type 20
O4 - HKLM\..\Run: [Tpwrtray] TPWRTRAY.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [CMPDPSRV] C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\CMPDPSRV.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [tcactive] C:\Program Files\The Cleaner\tca.exe
O4 - HKLM\..\Run: [tcmonitor] C:\Program Files\The Cleaner\tcm.exe
O4 - HKLM\..\Run: [kdx] C:\WINDOWS\kdx\KHost.exe
O9 - Extra button: Related (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://a840.g.akamai...all/xscan53.cab
O16 - DPF: {F54C1137-5E34-4B95-95A5-BA56D4D8D743} (Secure Delivery) - http://www.gamespot....ownload/kdx.cab

Edited by Island-Girl, 14 June 2004 - 04:15 PM.

  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
Your log looks okay. Word starts with Outlook if you've chosen to use it as your email editor. Maybe try inserting the Office CD and selecting repair from the installation menu.
  • 0

#3
Island-Girl

Island-Girl

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Thanks for checking.

I reloaded some updates, and now it seems to be working better. Maybe the files had become corrupted during download the last time.

Thank you again
  • 0

#4
Kat

Kat

    Retired

  • Retired Staff
  • 19,711 posts
  • MVP
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP