Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

No Sound

  • Please log in to reply

Chris Bee

Chris Bee

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi All,
I have been round the houses a few times but cannot seem to remedy this problem of no sound after unistalling Vista and replacing it with XP pro' on my Packard Bell Easynote laptop MX37-T-003,
I have tried down loading and installing the new drivers from Realtek but I get an error message at the end of the install cannot complete error 0001. I have tried a SP2 patch Q888111 but still to no avail. M.B. is Packard Bell BV T12C the audio is Realtek ALC660 High Def' audio codec which is the one I have tried to install but with no joy. Please can somebody give a few pointers how to correct this problem I would be so grateful.
Regards Chris Bee

Edited by Chris Bee, 19 March 2008 - 11:50 AM.

  • 0


The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
It seems that all the drivers to your laptop, as shown in this link, are written to work with Vista. A driver written by Realtek may be modified by the laptop manufacturer in a way that will not allow it's installation from the source. Always, the best way to download a driver is from the computer manufactirer's site.

Have you tried Packard Bells support?
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP