Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

cannot get computer to Safe Mode


  • Please log in to reply

#1
SandyR123

SandyR123

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi! I logged in and followed your step by step instructions on things to do before posting a log. I got to part about rebooting the computer to safe mode to run AVG Anti-Spyware. My computer gave me error about new viruses. I have attched the log from HijackThis. I hope I am doing this correctly. Please let know what you think or what I need to do.

My computer runs very slow. Slower now since I added the program AVG. I have to manually connect to my wireless card now also. I am very challenged when it comes to computers. Knowing me I have done something to cause this. Also, my daughter plays lots of games on this computer. Could that be a problem?

Anyways, I could go on and on.

Thanks in advance for your help and patience,
Sandy

Attached Files


  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP