Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

help with system files


  • Please log in to reply

#1
endstatus

endstatus

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
hey people i've been recently mucking arround with my pc doing all the hacking of the system32 dll's to create custom menu's and over all editing the gui, and i seam to have damaged all the files as my shut down menu now looks like this: (see "unusual.jpg") i have backups of the shell32.dll and msgina.dll and explorer.exe but every time i try to put my replace the edited files with my backups it comes up with this: (see "error.jpg")

any help would be appreciated as im at a stump and dont know what too do :S.

Thanks in advance.

Attached Thumbnails

  • unusual.JPG
  • error.JPG

  • 0

Advertisements


#2
Artellos

Artellos

    Tech Secretary

  • Global Moderator
  • 3,888 posts
Try replacing the backups while being in safe mode (if you didn't do this already)

Regards,
Olrik
  • 0

#3
endstatus

endstatus

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
thanks ill try it now


edit: okay i tryed it and didnt work. though i found a program called replacer, used it to replace the system files, it worked to some degree but the graphics are still missing. i've also noticed some wired black lines over some text, i think im going to use system restore to roll my system back to a previous date.

Edited by endstatus, 11 April 2008 - 04:46 AM.

  • 0

#4
endstatus

endstatus

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
okay found the problem and its working nicely now.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP