Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

NEED HELP WITH DRIVERS


  • Please log in to reply

#1
KESTDAWG

KESTDAWG

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 25 posts
I just reformatted my wifes computer. It is an old IBM netvista model 8310-47u. Everything seems to be fine except fot the yellow question marks in the device manager. "ethernet controller" and "multimedia audio controller" I went to IBM website and tried several different drivers but I am either installing the wrong drivers or installing them incorrectly. I plugged the cpu into my verizon modem But it doesnt seem to do anything. Ive been trying to fix this issue for 8 hours and dont know what else to do. Any help is graetly appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
SRX660

SRX660

    motto - Just get-er-done

  • Technician
  • 4,345 posts
What drivers did you use? Are these the ones you used?

http://www-307.ibm.c...p;validate=true

http://www-307.ibm.c...p;validate=true

SRX660
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP