Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Folder Pictures appear in other folders bug...


  • Please log in to reply

#1
geekako

geekako

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
Does any boy have the same problem as me? searched the forum and can't seem to find it. if the same problem exist, please forward me to that topic... thanks...

This is just a minor problem but it is kind of annoying sometimes. When i choose a folder picture for a certain folder, for example, videos... sorted by different tv shows, i pick a picture inside that folder so i can visually see what folder it is. here's an screenshot.


choose.jpg

videos.jpg

but the problem is it also appears in other folders like this...


other.jpg


what can i do to fix this bug? any help would be appreciated. thanks y'all.
  • 0

Advertisements


#2
lem.rar

lem.rar

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts

Does any boy have the same problem as me? searched the forum and can't seem to find it. if the same problem exist, please forward me to that topic... thanks...

This is just a minor problem but it is kind of annoying sometimes. When i choose a folder picture for a certain folder, for example, videos... sorted by different tv shows, i pick a picture inside that folder so i can visually see what folder it is. here's an screenshot.


choose.jpg

videos.jpg

but the problem is it also appears in other folders like this...


other.jpg


what can i do to fix this bug? any help would be appreciated. thanks y'all.

What specific version of Vista are you using? This could be just a bug (my guess).

Another guess would be, you selected to apply the picture to sub-directories.
  • 0

#3
geekako

geekako

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
im using vista ultimate 32-bit. i didnt select to apply it to the subdirectories... i dont even know how to do that. besides, my videos folders are in a completely different drive from the other. any ideas? thanks for the reply.
  • 0

#4
lem.rar

lem.rar

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts

im using vista ultimate 32-bit. i didnt select to apply it to the subdirectories... i dont even know how to do that. besides, my videos folders are in a completely different drive from the other. any ideas? thanks for the reply.

Are you using SP1 at all?
  • 0

#5
geekako

geekako

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
no. no SP1. but my automatic updates are on. but i never upgraded to SP1.
  • 0

#6
lem.rar

lem.rar

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts

no. no SP1. but my automatic updates are on. but i never upgraded to SP1.

Try upgrading to SP1 and see if it will fix your problems.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP