Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problems with IE and Firefox


  • Please log in to reply

#1
icerider

icerider

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 90 posts
With IE, it'll work fine for a while, but at random times, when I open a new tab, it'll say Connecting... but nothing ever pops up. When that happens any new tabs that I open will have Connecting... and nothing shows up. I have to close IE and then open it again to fix it.

With Firefox, it takes really long to open new pages and to switch tabs.

I've scanned my computer for viruses and spyware, and I've also reinstalled both browsers, but the problems don't go away.
  • 0

Advertisements


#2
CamTheMan

CamTheMan

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 222 posts
Do you have any toolbars that are installed that may cause lag?

My advice is let the Malware Team take a look:

First follow the steps here, then post your HiJackThis log here and begin the troubleshooting.


Good luck and I'm here to help if you need it just reply to this topic and I'll get an email others will be here to help as well so don't worry. :)
  • 0

#3
icerider

icerider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 90 posts
I got the Malware Team to look at it, and they said my computer is clean.

I only have the StumbleUpon toolbar installed.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP