Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Virus: Crypt [RESOLVED]


  • This topic is locked This topic is locked

#46
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
When you updated your video driver did you uninstall the old one first ?

If not uninstall now via control panel and then reinstall the updated driver
  • 0

Advertisements


#47
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
ok i really dont know i just went on the site of ati and i selected wat card i had and i clicked on the download link, and it installed something related to my ati. Then, it said to reboot and that's wat i did, and now it just doesnt work!
How come? Do u need a log?
Thanks
  • 0

#48
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
what im scared is that if i uninstall my card, the quality wouldnt be as good bcause i modified it a lot to be as good as now so, is there any other way?
  • 0

#49
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
You can roll back the driver by going to control panel > system > device manager . select your video and right click as in the first screen shot and select properties


Then selecting roll back driver as in the second screen shot


  • 0

#50
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
ok that is wat i did, i rolled back the driver but it still doesnt work still, and i want to play video games!
  • 0

#51
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
What modifications did you make to the card ?
  • 0

#52
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
the rsesolution, the colours and thats pretty much, but the card still isnt there!
  • 0

#53
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
anyways, the game works, but i cant modify it and thats the problem!
  • 0

#54
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Hi I have done some research on this and to be honest this area is beyound me. I would recommend that you post in the hardware section where the real experts are http://www.geekstogo...pherals-f9.html
  • 0

#55
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
sorry but i didnt find anything
  • 0

Advertisements


#56
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
If you create a new topic in that forum someone who knows will be along to help you
  • 0

#57
yanniv

yanniv

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 107 posts
k ill just reinstall the driver and we'll see then.
so gain, thanks for evrything i aprreciate all of your help and.. THANKS!!!
  • 0

#58
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP