Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

System running in safe mode-but problem in normal


  • Please log in to reply

#1
vice

vice

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
In the normal mode, as soon as I type certain words in the adress bar of the internet explorer(eg:google,youtube), everything stops and it comes back to the desktop(everything closed). I expected it would be malware, but even after running malware-removal softwares, I am unable to fix this problem.Also, there is absolutely no problem in the Safe mode.
Please help!!
  • 0

Advertisements


#2
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,065 posts
I think your suspecion of malware is correct. Please go to the Malware Forum and run all the steps located in the START HERE.

These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own. If you are still having problems after doing the steps, then please post a HiJackThis Log in THAT forum. If you are unable to run and/or post a HJT log, then post that in your initial post in the topic you create in that forum.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP