Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

How to Fix 的nternet Explorer Cannot Open the Internet Site- Operation


  • Please log in to reply

#16
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
Yes they are both on XP what is SP3?
  • 0

Advertisements


#17
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
I hope that means you haven't installed it yet.
Doing so might make for a more durable solution.
You can get it here:
http://www.microsoft...;displaylang=en


Keep us posted.
  • 0

#18
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
It went fine on my desktop but there is no DOWNLOAD button on my laptop. Its so strange! I don't understand why its not there.

Its an RTF file in wordpad and it says its 6,155kb

Edited by curlypep, 16 May 2008 - 01:09 PM.

  • 0

#19
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
You should be able to get it through Windows Update as well.

Might take a bit longer because of the 20 questions method, but hey.... if it helps. :)
  • 0

#20
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
That worked just fine! I will keep you posted. Thanks!
  • 0

#21
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Please do. :)
  • 0

#22
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
It just started again on Yahoo! on my laptop. So it lasted about 7 hours. :) I also got a dll error message when I shut down my laptop!

Edited by curlypep, 15 May 2008 - 04:55 PM.

  • 0

#23
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Can you try and note the exact error next time it happens?
  • 0

#24
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
I just got this weird message on one of my email messages when I clicked on it it let me continue with my emails.
I took a screen shot of it and have it saved in wordpad how can I show it to you? Its long.
  • 0

#25
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Can you attach it to your next post?
http://www.geekstogo...st-t185663.html
  • 0

Advertisements


#26
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
I tried it keeps telling me I cannot attach that type of item. Or its too big.
Its an RTF file in wordpad and its 6,155kb

Edited by curlypep, 16 May 2008 - 01:10 PM.

  • 0

#27
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
error_htm_4a5e76fe.gif

Ok I did it! I changed it to a gif!

Edited by curlypep, 16 May 2008 - 01:27 PM.

  • 0

#28
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Yahoo again?

I'm still seeing a pattern.
Can you run my bat file again and then open your Yahoo mail site as the first one.
Let me know if IE survives that.
  • 0

#29
curlypep

curlypep

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
Yes most of the time its Yahoo and then randomly some of my other favorites. Ok I did it and Yahoo opened. Lets see how long it lasts this time.
Thanks again! If anything I am learning more about computers.
  • 0

#30
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Ok I found a lot of other similar problems once i narrowed it down to Yahoo I found a couple of possible solutions.

1. If you are using Adobe Flash Player, make sure to get the latest version.

2 . Download ATF Cleaner by Atribune.
This program is for XP and Windows 2000 onlyDouble-click ATF-Cleaner.exe to run the program.
Under Main choose: Select All
Click the Empty Selected button.
If you use Firefox browserClick Firefox at the top and choose: Select All
Click the Empty Selected button.
NOTE: If you would like to keep your saved passwords, please click No at the prompt.
If you use Opera browserClick Opera at the top and choose: Select All
Click the Empty Selected button.
NOTE: If you would like to keep your saved passwords, please click No at the prompt.
Click Exit on the Main menu to close the program.
For Technical Support, double-click the e-mail address located at the bottom of each menu.

3. And my least favorite (only try this if the first two don't work) add yahoo.com to your trusted sites.
Open Internet Explorer.
Click Tools and select Internet Options.
Click the Security tab.
Click Trusted Sites.
Click Sites.
Click to uncheck the Require Server Verification box.
Type yahoo.com in the Add this Web site to the zone field, and click Add.
Click to uncheck the Require Server Verification box if necessary.
Click OK.
Click on the Default Level button.
Click OK.
Close and reopen your browser to activate the changes.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP