Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Cinematic stu-stu-stuttering.


  • Please log in to reply

#1
Chamelion

Chamelion

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 99 posts
The game works fine, believe me.

The problem is during the CGI animations (The pre-title logos, the opening cinematic, etc.) in which the video would play for about a second, freeze for a split-second, then continues running for another second before freezing. The sound sometimes accompanies the stuttering in that I would hear some dialogue, then a pause, then dialogue again, etc.

I had a friend suggest to me to reinstall the game with my Anti-virus program (Norton) disabled, but it didn't work. If anyone has any tips, please let me know.

As I said before the game works fine, but I get annoyed at the stuttering as sometimes it would freeze in the middle of someone's word.

Edit: Sorry, I keep forgetting about my Specs.

Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
Internet Explorer: 7.0.5730.11
Memory (RAM): 512 MB
CPU Info: AMD Athlon™ Processor
CPU Speed: 1203.1 MHz
Sound card: Envy24 Family Audio (WDM)
Display Adapters: NVIDIA GeForce FX 5500 | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD
Screen Resolution: 800 X 600 - 32 bit
Network: Network Present
Network Adapters: Linksys LNE100TX Fast Ethernet Adapter(LNE100TX v4) #3 - Symantec Network Security Miniport
CD / DVD Drives: D: HITACHI DVD-ROM GD-8000 | E: BTC BCE1610IM
COM Ports: COM1
LPT Ports: LPT1
Mouse: 5 Button Wheel Mouse Present
Hard Disks: C: 55.9GB
Hard Disks - Free: C: 437.2MB
USB Controllers: 2 host controllers.
Firewire (1394): Not Detected
PCMCIA (Laptops): Not Installed
Manufacturer: American Megatrends Inc.
Product Make: KEYSTONE
AC Power Status: OnLine
BIOS Info: AT/AT COMPATIBLE | 05/22/01 | GATEWA - 20010522
Time Zone: Eastern Standard Time
Battery: No Battery
Motherboard: MicroStar MS-6389
Modem: Not detected
:
:

Edited by Chamelion, 12 May 2008 - 09:43 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP