Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Graphics card help

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have an asrock 939 dual-vsta Motherboard until yesterday i was running a 256mb 6600gt agp with a 256mb? 8400gs pci-e(just for the use of 3 monitors not trying sli etc). Today i got a 512mb 8800gt pci-e and so wanted to do the same setup but with the 8800 and the 6600.

Heres the problem! when running those 2 with the 8800 as primary the computer loads upto the windows xp symbol and the scrolling blue bar and then the bar just stops moving. However if i run with the 6600 as primary the the computer boots fine. Obviously i want the 8800 as primary for the better graphics but im unsure how to do this. I was wondering if its because the 8800 is trying SLI but i can't figure out how to turn it off if it is possible. Anyone got any idea on why this won't work or how to turn off sli?

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP