Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Images showing on some computers but not others


  • Please log in to reply

#1
Scytha

Scytha

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I've built a website and it is going quite well. Unfortunately I have recently come across a problem I honestly don't know how to fix. It appears the the images I use on my site show fine for most computers, but not at all of a few others. The computers who don't show them, have tried to view the site in both IE and Firefox and neither show. I tested it on my mom's computer who is having the problem and she can see images on other sites, just not ours. Again both with IE and Firefox, however I can see the site fine from all the other computers in the house (4 more). I have gotten an email from a customer saying he is having the same problem, and again from someone else I know, so it's not isolated to one computer. What I need to know is if it the computers' that are causing the issue or something I did while saving the images that is the issue. I saw once someone mentioned saving them in RGB format and I checked, they are. I also have cleared cookies, cache, history, etc. This does not fix the issue.

The website is link removed

Warning, it is an adult site. There are no pictures of videos, but it is a store for adult toys. Do not look if you are offended or under 18.


Thanks so much,

Kat

Edited by sari, 26 May 2008 - 06:48 AM.
removed unsuitable link

  • 0

Advertisements


#2
Scytha

Scytha

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Nevermind. After some research it turned out to be just Zone Alarm. Easy fix :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP