Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

rt73 install issues


  • Please log in to reply

#1
exparisstevie

exparisstevie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 113 posts
Hi,

I'm trying to get my wireless lan working in linspire. The drivers are based on RT73 and i've looked around online and found that I should be setting this up with ndiswrapper. My problem is that when I use terminal with command ndiswrapper -l I get no response at all.

If I type ndiswrapper -1 i get a script that starts with usage: ndiswrapper OPTION and then it lists options.

I've followed through the rest of the advice from http://wiki.freespir..._up_Ndiswrapper but when i get to the part cd windriv
sudo ndiswrapper -i rt73.inf
i'm told by the system that rt73 is already installed.

If i'm honest - al i'm doing is following advice since i'm a newbie to this OS and don't have a clue.

If there are any linspire gurus out there - i'd be grateful for some straight forward advice


Thanks in anticipation guys


Exparis
:)

Edited by exparisstevie, 28 May 2008 - 09:19 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP