Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Error loading new install of XP Pro


  • Please log in to reply

#1
davyburns

davyburns

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 42 posts
Hi,
I have a Pentium 4 2.8gh, with 1 Gb ram 1 x 200 Gb seagate HDD, and 1 x Maxtor 80Gb HDD. The machine refused to boot past the windows "Windows did not load correctly last time" screen, so I tried a repair using my xp disk. this gave me the error message "An unexpected error (10730200993) occured at line 1768 in D:\xpsp\base\boot\setup\arcdisc.c. Press any key"
tried a different cd, same message.
I re-partitioned and formatted both drives, and tried again. Same messsage. I borrowed a friends pristine brand new cd with SP3, same message (on line 1773)
whats happening?
Can anyone help
Davy

Edited by davyburns, 01 June 2008 - 05:43 AM.

  • 0

Advertisements


#2
davyburns

davyburns

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 42 posts
Still struggling with this.
I keep getting a message saying the bios is not fully ACPI complient, and to update my bios, but this m/board has run XP pro for years with no problems, so I think the m/board itself might be kaput
Davy

Edited by davyburns, 11 June 2008 - 02:50 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP