Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PDF Files won't open


  • Please log in to reply

#1
Gords

Gords

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
I am currently having an issue with opening up PDF files. I uninstalled Adobe on thursday because it wasn't working, then reinstalled it, and it worked again until this morning, then suddenly nothing. Any suggestions as to what I can do to keep it working? I haven't done anything different, no new programs installed, just suddenly failed.

Thanks,

Gords
  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
A bit like saying my car won't start, why won't it start.

Need more details.. What error messages are you getting? The fact it doesn't work is unfortunate but no point stabbing in the dark with a solution that may be off the mark.
  • 0

#3
Gords

Gords

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
The point is I'm not getting ANY error message. It just won't load. The hour glass shows up like it's trying to load, then it disappears, then nothing. Doesn't matter how many times I try and open it, I get nothing.
  • 0

#4
Gords

Gords

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
****UPDATE****

After making sure my computer was in normal mode and not diagnostic/selective start-up, I re-started my computer again and it seems to be working correctly. Will keep an eye on it and update if it happens again. =)

PS. It had been in normal originally, I didn't change anything, just started up correctly.

Edited by Gords, 03 June 2008 - 06:11 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP