Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet Connection problems using pppoe. Blocking some websites.


  • Please log in to reply

#1
Greghostetler

Greghostetler

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have a wireless ISP and they have multiple levels of service, I have the middle one. The only difference b/t the middle tier and the lower one is higher packet priority. This is achieved by logging into a pppoe account. Problem is with the pppoe account, it connects, but it blocks sites hosted from media temple and mediatemple.net itself. They tell me it's a problem on my end. Cause they logged into my account and they could access it.

I'm using a wrt54gl v1.1 with ddwrt v24 firmware installed.

here's my router settings from auto dhcp:

IP Address: 10.0.100.39
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 10.0.100.1
DNS 1: 12.127.17.71

here's what I get when i log in using pppoe account:

IP Address: 10.0.99.247
Subnet Mask: 255.255.255.255
Gateway: 12.109.112.33
DNS 1: 12.127.17.71
DNS 2: 12.127.16.67

any thoughts?
  • 0

Advertisements


#2
Greghostetler

Greghostetler

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
fixed it by flashing the factory firmware back on the router
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP