Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Mount&Blade


  • Please log in to reply

#1
jt1990

jt1990

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,519 posts
I just got a new laptop, Intel Core 2 Duo 2.0, 2.0GB RAM, and a Intel GMA 965 express chipset for video. I just installed Mount&Blade on my laptop, and the textures are all off. For example, where the ground is supposed to be green, it's yellow/orange. Anyone have any idea what's going on? Anyone here even play M&B? I'm running version .960 if that makes a difference...
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
You should check out their forums:

http://forums.talewo...opic,583.0.html

8. Blue rocks and similar graphical wierdness
Open the configuration menu from the launch screen and switch the bump mapping option off
  • 0

#3
jt1990

jt1990

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,519 posts
Fantastic. Will try that when I get a chance.
  • 0

#4
jt1990

jt1990

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,519 posts
Changed from DX9 to DX7 and it works fine
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP