Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

cod4 patch problem.


  • Please log in to reply

#1
Rechkalov7

Rechkalov7

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 97 posts
Hi,


i recently installed the 1.6 and the 1.7 patches after playing for a long time with no problems with v1.5. Since i installed the v1.6 and 1.7 i encounter fps and stability problems with this game such a very low fps and very intense lags during online play. I would like to know what to do with it and if there are problems known so far with the new patche's.




Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
==SpuD==

==SpuD==

    Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 691 posts
I dont think there are any known problems with the latest patches... Where did you download the patches from?

SpuD
  • 0

#3
Rechkalov7

Rechkalov7

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 97 posts
Hi,


gamershell. The thing is, there was no lag problem at all before the installation of 1.6 and 1.7 i had a normal fps and no lag.
  • 0

#4
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
you just may need to a complete uninstall and reinstall to resolve the issues.
  • 0

#5
==SpuD==

==SpuD==

    Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 691 posts
Yes try a complete reinstall, i think some mods (if you have any) might cause this
  • 0

#6
Ccraig38

Ccraig38

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Rechkalov7,

yea. im getting the exact same problem. i have a 8800gts and i usually get around 90 fps. but ever since i have got the new patch, i just get random lag spikes and fps drops to around 20-30. its never happened until these new patches came out. i tried reinstalling both the video card drive and the patch in safe mode, and it still happens. so now im not sure what to do except just deal with it. so, if anyone has any suggestions.... please feel free. thanks.

calvin
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP