Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

cpu hog (dont know the cause)


  • This topic is locked This topic is locked

#16
hayrider007

hayrider007

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
nope still isnt fixed. once the lag comes it just doesnt go away and the svchost.exe (Dcom launch) jus goes crazy.
  • 0

Advertisements


#17
eddie5659

eddie5659

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 1,980 posts
  • MVP
Okay, as its not malware related, I'm suggesting you post here:

http://www.geekstogo...-Vista-f79.html

Just put a link to this thread, so the Tech Team know what you've tried. Once we've ruled out Malware, and the problem still persists, this is the best course of action, as they may know things I don't :)

I'll close this once I hear from you.

eddie
  • 0

#18
hayrider007

hayrider007

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
:) yea ok.
thx fr tryin neways
  • 0

#19
eddie5659

eddie5659

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 1,980 posts
  • MVP
I've subscribed to the thread, as I'm curious what it could be as well :)

Closing thread, as the original problem couldn't be solved, as not malware related. Passed to the Tech Team.

eddie

Edited by eddie5659, 31 August 2008 - 10:19 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP