Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Missing Sound Driver


  • Please log in to reply

#1
JESTER_X

JESTER_X

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have a Presario 2100 (2199us) model Laptop. I have suddenly lost all sound. I have no volume control icon on my quick launch tray. If I check under my hardware configuration in Control Panel/System/Sound, all of the sound devices are listed and trouble shooting says they are all working properly. I cannot figure out where my sound device/card went.

Any advice will be appreciated.

Thanx

JESTER
  • 0

Advertisements


#2
shard92

shard92

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,129 posts
if windows sees it you could try uninstalling them from device manager and then rebooting and reinstalling the drivers... However you may have a dead sound card... Also if you recently installed something it may have modified the volume control within windows so you could check that... or for that matter make sure any physical volume switch didn't get bumped down....
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP