Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IDT HD Audio Codec Problem


  • Please log in to reply

#1
masterarcha

masterarcha

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I just put a new system together-everything works like a dream except the audio. My mobo is an ECS A780GM-A
link: http://www.newegg.co...N82E16813135075
I'm currently running Windows XP Pro SP3.
I installed the drivers from the CD-everything installed fine except the IDT HD Audio Codec. Every time I try to install it, the installer either freezes or installs on the restart. I've tried getting drivers from everywhere-ECS, different pc manufacturers, 3rd parties. Everything ends up with the same result-the Codec gives me the same message every time: that it can't start (Code 10). I have absolutely no sound.
I've heard that people have had all kinds of problems with the codec, but most of the forums I've read are people who have upgraded from XP to Vista. Does anyone know what the problem is, and more importantly, how I can get my sound to work?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP