Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PC running slow after installing XP ser pack 3


  • Please log in to reply

#1
Rother

Rother

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi
last week i installed XP sp3, since then i have a PC that is slow to run programs.
I uninstalled SP3 which did not help also did a reinstall back to SP1 then installed SP2 again no improvement.
I have subsequently gone back to SP3 but still have a slow PC.
Has anyone else had similar problems.
The other thought was that i might have some malware, i did a trend micro online scan but it did not find anything.
  • 0

Advertisements


#2
axlm

axlm

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
I had this problem after installing sp3 also. I fixed it by uninstalling the Microsoft search bar.
  • 0

#3
Rother

Rother

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Thanks Axim which version of explorer are you running.
I only have google search bar installed on ie7.
did you find other programs slow toload and run

Rother
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP