Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

video skips and jumps, audio OK


  • This topic is locked This topic is locked

#1
PACINO DENERO

PACINO DENERO

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I have a 6-year-old IMac.w/ G3 power pc processor. Before I upgraded to 10.3.9, I was able to at least watch video with Quicktime, but streaming from the internet with OS10 sucked! I now have a Motorola 2210-02-1002 modem and ATT DSL and still have same problem with internet video and I downloaded Quicktime 7.0 and tried to install it, but got an error saying HD dimmed because a newer version of quicktime is already installed on the drive? When I search for Quicktime from finder, nothing comes up at all! No quicktime application file shows up on Hard Drive in applications.

I'm ready to give up and just use OS9.2.2 and Classic. Anyone have a solution for this problem? It would be greatly appreciated - I've spent hours trying to solve the problem.

Pacino Denero :)
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
I responded to your original thread.

http://www.geekstogo...10-t213422.html

If your still having issues, please respond to that thread.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP