Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Subscribed, but no email notification came


  • Please log in to reply

#1
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Visiting Consultant
  • 872 posts
Hi Folks,

I have replied in this thread, but did not get subscription notification when the OP posted earlier this evening.
I happened across the thread again while browsing and noticed the reply.
I figured I was subscribed.
But I checked the Thread Options anyway.
It "did' say that I was already subscribed.

But alas, no notification. :)

Thanks for any help,
Doug
  • 0

Advertisements


#2
Kat

Kat

    Retired

  • Retired Staff
  • 19,711 posts
  • MVP
Hi Doug! What email client are you using? Yahoo? Gmail?

Since the server move, we've had some issues with email notifications. Blair and DeviousTrap are working hard to get those corrected. :)
  • 0

#3
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 872 posts
I'm using an online account with ATT Yahoo.
the domain is @sbcglobal.net

I was receiving notifications during the time-period when Wannabe1 was adjusting my user designation, but no longer since I've been Visiting Consultant. Maybe that's a clue.
For instance, Wannabe1 replied to a "if you need a moderator" post that I made earlier this evening, but I did not get notification.
And I did not get notification of your reply here in Feedback Forum.
In both cases, I noticed the reply by browsing the main board index or would never have know you replied.

Been to any races lately?
I know you've been working hard and attending some top level conferences.
Hope you're getting some fun time too.

Doug
  • 0

#4
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
We're working through an issue getting topic reply notifications to be accepted by mostly Yahoo and Gmail, but there may be others. I don't think we'll lose any, but when they start, they may come in a flood.
  • 0

#5
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 872 posts
Thanks for looking in on the situation Kat.
And thanks for the info, Boss.
I won't be having many threads to follow for a while and will hope to check them manually until the Board changes get straightened out.
I know these kinds of things occur, especially when upgrading the board software or changing servers.

I've also noticed that my posting is very "laggy".

I'm on a single-core Compaq 2.x machine with plenty of RAM, running XP Pro, and connected via decent DSL.
But once I finish typing a reply, there is a lag long enough to go to the other end of the house to refill my coffee.
Not having any general browsing problems here or other locations, just when posting a reply.

Maybe that will shake out in time too. :)

Doug
  • 0

#6
Kat

Kat

    Retired

  • Retired Staff
  • 19,711 posts
  • MVP

Been to any races lately?
I know you've been working hard and attending some top level conferences.
Hope you're getting some fun time too.

Doug


Sadly, no. I never got to a single race this year, which is a bummer. I've been very busy all summer, as well as dealing with some things at home. Not much time for fun, but I do what I can. Went fishing the other day. :)
  • 0

#7
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 872 posts
Just an update.

Still no email notifications from G2G nor from WTT.

Email is AT&T Yahoo with domain @sbcglobal.net
  • 0

#8
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
Have you checked your spambox, or tried adding no_reply@geekstogo.com (whatthtech) to your contacts? I'm afraid my only other answer at this time is to use another email address. Every ISP has their own filtering methods. We're using a valid SPF record, and signed DomainKey on all outbound mail. There's not a lot more we can do to ensure delivery -- outside of some expensive certificates. To my knowledge all Yahoo mail is being delivered to the inbox. Gmail and Hotmail is also delivering in my tests. I haven't received any other complaints.
  • 0

#9
**Brian**

**Brian**

    Semper Paratus: Always Ready

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,159 posts
Blair:

My Verizon.net mail address I use for G2G is receiving mail OK - Just for Your Information :)

Brian
  • 0

#10
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 872 posts
Admin,
Thanks for all of your energy and efforts, as well as for the several excellent suggestions of things I can do at this end.
I have carefully followed and implemented each suggestion.

AT&T does not have a "safe sender" designation list, but I have listed the following into my contacts
no_reply@whatthetech.com
no_reply@geekstogo.com
no_reply@gtghosting.com

I've spent a few hours in online text chat with AT&T tech assistance - no help
I've called AT&T phone tech support - no help

Maybe it's time to get my first Hotmail account.
Hey! It's not just a Forum, it's an adventure! :)
  • 0

#11
Doug

Doug

    Visiting Consultant

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 872 posts
Thanks Admin, for working things out with AT&T / Yahoo.

I have received email notifications this morning, both here and at WTT.
Doug
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP