Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Wireless keyboard/mouse problems - please, PLEASE help...


  • Please log in to reply

#1
shenryo

shenryo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi,

I have recently purchased a new computer which came bundled with a Logitech 660 cordless mouse and keyboard. These both worked fine for about two weeks and then started playing up. For example, my keyboard would fail to acknowledge key strokes I had hit or would sometimes duplicate a key stroke several times, even though I had only pressed it once. I replaced the batteries but the problems persisted. I decided that my bundled keyboard was faulty, so purchased a Logitech 1500 Rechargeable set-up. Installed fine, but similar problems were not long behind. Now, it seems that my mouse and keyboard do not like working together. For example, I am typing this message just fine, also, the mouse seems to work just fine. However, as soon as I put a game on the problems are instantly noticeable. The best way to describe my new problems would be when moving forward in a game, i.e. pressing and holding down the forward key, but also using the mouse to look around, the game will become jerky, as if all of a sudden I had taken my finger off the forward key.

Individually, both keyboard and mouse seem to work just fine, but when I need to use them together, the problems seem to arise. I have Googled these issues and there seems to be many people complaining about similar issues but without solutions.

Can anyone on here please help me get over these immensely frustrating problems.

I used Vista 64 Bit, 8gb MEM, NVidia 9800, 2.8ghz dual core processor.

Thanks in advance folks
  • 0

Advertisements


#2
shenryo

shenryo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
nobody has any ideas?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP