Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Adding aditional vid card, pc wont POST


  • Please log in to reply

#1
THE G33K

THE G33K

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Greetings

I have 2 nvidia evga geforce 9800 gx2 video cards for my system. I know both of them work seperatly becquse i can get my system to post and boot into windows, but my system wont post when i have both cards in at the same time. When i have one card in i get a blue (primary) light on output port one and a green light on output port two. When both cards are in i get no light on port one for both cards and a green light on port two for both cards. I would like to be able to get the system to boot up with both cards in and working so that i can have either four outputs for four monitors for max display or one video card dedicated for one output on each card for max graphics display.

I lknow that i got it working before i reformated my computer, i cant remember if i had it working on xp pro x64 or vista x64, but i am running vista x6s right now.

Any sugestions are apretiated.
  • 0

Advertisements


#2
james_8970

james_8970

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,084 posts
Hello, what PSU are you currently using?
James
  • 0

#3
THE G33K

THE G33K

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I have an ultra X3 1200 watts, capable upto 1600 watts. I have deadicated lines for the (2) 6 pins and (2) 8 pins for the video cards. I am only using 350 spiking at 375 watts, far underutilized.
  • 0

#4
james_8970

james_8970

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,084 posts
What drivers are you using and what motherboard?
James
  • 0

#5
THE G33K

THE G33K

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Greetings,

Thanks for your reply. The motherboard I am using is the (http://www.supermicr...400/X7DWA-N.cfm.

The video drivers that I am using are 7.15.11.7813 for both of the cards.

Regards,

Mike
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP