Jump to content

Welcome Guest to Geeks to Go - Register now for FREE
Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of friendly volunteers serve up answers and support. Get free advice from the experts. Feel free to browse the site as a guest. However, you must log in to reply to existing topics or start a new topic of your own, and enjoy all this forum has to offer. Additionally, if you can assist another member by sharing your knowledge, please post a reply! Best of all - Registration and all assistance, is FREE! Learn more about How it Works. Infected? Malware Cleaning Guide. What are you waiting for?
Create an Account Login to Account

UserFaultCheck


  • Please log in to reply

#1
Ravenzor

Ravenzor

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
It seems that UserFaultCheck (%systemroot%\system32\dumprep 0 -u) keeps activating and by doing so, crashes my internet connection and a restart is required to reconnect to the internet.
I thought it might have been malware or a virus but have performed various checks and determined it not to be so, http://www.geekstogo...ck-t219286.html .
I think its either a driver problem or corruption or clash in windows. I've tried disabling UserFaultCheck to run at startup using CCleaner which has slightly decreased the occurence of the problem, however it still persists.

I'd appreciate any help or advice!

Thanks,
Ravenzor
  • 0

Advertisement


#2
Ravenzor

Ravenzor

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
bump
  • 0



Similar Topics: UserFaultCheck     x


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

featured