Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Trouble Viewing Pictures (Myspace)


  • Please log in to reply

#1
Matthew1990

Matthew1990

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hey guys, sorry not too sure if this was the correct thread to use.. but anyway

My problem is on the site www.myspace.com, i am having trouble viewing some photo's. When i go to my homepage, i can view my picture. However All of my top friends under there names there should be a display picture (mini photo). None of these are showing. Also there is an option you can have on your homepage to show your "friends updates" This just loads, it dosnt show anything and nothing appears. There is a section you can also have on there which is "Status and Moods" I can see people's display pictures in this section but not the others. I cannot change my top friends either, usually this is done by dragging them to where you want them, but they will not move.

Also all of the top headings on the homepage, ....

(Home, Mail, Profile, Friends, Music, Video, More)

Usually when i hover my mouse over Mail, Profile and
friends, a list will drop down, with View profile, Edit Profile, etc

This is not appearing either.

I have checked my internet options under advanced and all of the multimedia options are ticked accept "show image download placeholders"

I am not too sure what to do, it has only started happening the last week on myspace, and i cannot remember changing or upgrading anything on my computer. i have downloaded the newest version of java, and macromedia, thats about all i can think of to do, any suggestions to fix this problem would be great.

Here are 2 screen shots of what it looks like on my homepage.

http://i86.photobuck...ttzelite/11.jpg

http://i86.photobuck...tzelite/111.jpg

All other internet site's are fine from what i have seen.
  • 0

Advertisements


#2
Matthew1990

Matthew1990

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
any help please .. :) :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP