Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PWR_LED Light on Motherboard


  • Please log in to reply

#1
Anthraqz

Anthraqz

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 125 posts
I bought a barebone kit from tigerdirect back in august, havent got the computer to work yet because they sent me a faulty power supply first, then they sent me a PCIE video card instead of a PCIE 2.0, so i finally got that and i set everything up correctly, but when i plug the computer in, all that happens is a light on the mobo comes on and above it it says PWR_LED, does anyone have any idea why my computer wont turn on?
  • 0

Advertisements


#2
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,305 posts
Usually that indicates power is on the board, but the psu needs a signal to start.
The most common is that the connectors for the front panel aren't connected properly.

Do you get any fans turning on?
Do you get any beebs?

Who is the manufacturer of the board? You should have a manual to verify all the connections.
  • 0

#3
Anthraqz

Anthraqz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 125 posts
the manufacturer of the board is XFX, i have all the front panel connector set up correctly, i took them all out and put them back in and it stll wouldnt start up.

and no beeps or fans coming on but my CPU fan does move a tiny bit when i flick the power on, so as you said it must not be getting a signal to start, any other ideas?
  • 0

#4
Anthraqz

Anthraqz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 125 posts
I hate to bump but im still stuck with this issue, can anyone help?
  • 0

#5
Anthraqz

Anthraqz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 125 posts
so im still stuck with this if anyone can help..
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP