Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Can't get my speakers working.

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Hello everyone, first off I'd like to apologize for posting so many different problems :) One of these days I'll definitely pay back all the help!

Well my problem is my speakers aren't putting out any sounds. I have them plugged into my sound card, and my sound card's drivers are installed, but I still can't get any sound out of the speakers. I have checked to make sure the volume is turned up, and nothing was muted. Also I have made sure my sound card is selected under sounds and audio devices.

The sound card I am currently using is "Creative SB Audigy 2 ZS"

My speakers are "Logitech X-540"

And I am running "Windows xp Pro SP3"

I don't remember if a disk came with my speakers or not, I could be missing some drivers because I just reinstalled windows xp.

Help would be extremely appreciated! :)

Edited by quarantine, 17 January 2009 - 10:52 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP