Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

dual boot hard drives


  • Please log in to reply

#1
ruffus

ruffus

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 35 posts
:)
Two 500gb HD. trying to get back to a selective boot screen.
They are SATA connected on "0" and "1" SATA ports. At one time the system
was set up RAID "0". I removed the RAID configuration and it went to
selective bootscreen ok.Since then one of the drives went out and I replaced it with
an identicale 500gb Seagate drive.The system was originally a System Max computer.
when I boot now I get a screen with Marvell controler search for raid hard disks.
Both HD have Windows XP Pro, service pack 2.Every thing works fine on both drives.
I have to swap the cable from the "0" port to the drive I want to run.
I do think I am getting this because when I reloaded the drive I replaced
I used the System Max driver cd that came with the system,just cannot figure out how to get
rid of it.
INTEL CORE 2 DUO E6700 2.66GHz 4m
4gb 6400 pc 6400 ddr2
MBO D975XBX2KR
GE FORCE 7950 GT 512MB PCI-E
(was originally dual 500gb sata Raid 0stripe)

Thanks for any input.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP