Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Malware is gone...but it left damage I need to repair.


  • Please log in to reply

#1
mywoes

mywoes

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
After some mighty struggles and lots of help from the Malware forum, my system is clean from Malware. I am now trying to repair damage. I am running XP Home and Media Edition on a Dell Dimension 9100. I am not sure the extent of my damage, but here are the issues I have observed:

1. System restore will not work (ever since the initial virus attack, it worked before). I tried to reinstall it, but the install fails. I have tried doing it with the current versions of the files and from the XP CD I got from Dell.

2. I cannot get the Windows updates to work. It fails at the point of checking my system on line.

3. I am sure there are probably others, I just haven't seen them yet.

I appreciate any help anyone can give...
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP