Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

trouble upgrading video card on emachines t6536


  • Please log in to reply

#1
eddie8796

eddie8796

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I recently bought a new video card, a geforce 8400 gs (pci-e 16x slot), however i cannot get the integrated card to stop working. There are no VGA options in my bios, and as far as i can tell there are no jumpers on the motherboard. The motherboard is a ms-7202 with integrated geforce 6100 chipsets.

I followed the regular instructions to install a new card: remove old drivers, put in new card, however when i plug the moniter into the new card, the screen remains blank. If i plug it into the old VGA port, it is still working. I am out of ideas, any help would be appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
ChevyManUSA

ChevyManUSA

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 41 posts
Hi Eddie,
Did you follow the advice that smurfy gave you on Cyber Tech Help?
His post:
http://www.cybertech...amp;postcount=5
Thread:

I found that when trying to find documentation about your motherboard.

If you are still having issues, I would suggest testing the power supply as well as testing the graphics card.

Let us know.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP