Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Found these with Microsoft

  • This topic is locked This topic is locked




  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
VX2.ABetterInternet, Transponder.Farmmext, Transponder.Bolger

I've been reading the posts for three weeks now and believe I've taken all the steps to correct above listed things.

I play World of Warcraft and I'm continually getting disconnected, when booted to desktop I see that my connection is now "now connected"!?

During any number of scans/fixes etc., one of those (above) or another are detected.

Whatever the fix is so far the problem is the same. Getting diconnected from my ISP.

I'm starting to very frustrated, and getting confused. Any help would be greatly appreciated.

P.S. Also within the last little while I had nail.exe stuck in the comp also.

Edited by Spirit1969, 08 May 2005 - 03:22 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP