Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

CD-ROM is gone


  • Please log in to reply

#1
ultimate_zero

ultimate_zero

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
okay i'm having major problems with my cd-roms in windows xp pro. i put in a stick of 512 ram awhile ago and it wasen't compatable with my motherboard. so in the end i took out the stick of ram that doesn't work. after all the ram problems, the net result was that my cd-roms disappeared. they dont' appear in my computer anymore and i can't seem to get them detected in bios when they detect the master and slave. i swapped cd-rw's with my sis to see if that could help something get detected and it hasen't. i'm tried googling for solutions but the ones i tried haven't worked. has anyone got ne suggestions? i've checked for all loose cables. in device manager, IDE ATA/ATAPI controllers, i have primary and secondary IDE controllers, and SiS PCI IDE controllers. nothing there is flagged
  • 0

Advertisements


#2
nestorey

nestorey

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 150 posts
try switching the IDE cables that you're using as well as where they are plugged in on the motherboard. if nothing else it will narrow down the problem a little...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP