Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Clevo D900t Webcam Issues

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have been battling my Webcam for a long time now, So i figured I would see if anyone else had any ideas. It is a Clevo d900t, and should work fine with the bisoncam drivers. problem is that when it goes to install the device it doesn't, and manually trying to it wont accept the drivers... after trying that for awhile I traced the hardware ID (vid_0ac8&pid_301b) to a Vimicro ZC0301PL camera... which isn't even supposed to be in this thing if i go by everything I have read about it. on top of that, while the driver will install it either gives me a black/gray box or says I have no webcam when I try to use the video capture software... I do know the camera works though, as a livecd of Linux could use it. If anyone has any ideas I would greatly appreciate them. thank you
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP