Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Speakers work but no sound


  • Please log in to reply

#1
camandkarmasmom

camandkarmasmom

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
Audio was working fine last night then this morning - nothing. When I click on the speaker icon in the system tray it says there are no active mixer devices available. Clicked on the Realtek icon in the system tray and sound plays when auto test is run so I know my speakers are connected and working. I have a Gateway 817GM desktop running Windows XP Media Center Edition. Nothing new has been installed to my knowledge. I don't know much about computers but can follow directions well. Someone please help! Thanks
  • 0

Advertisements


#2
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
Try system restore...go back about 4 days...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP