Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Network Icons Disappeared


  • Please log in to reply

#1
Kikashi

Kikashi

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Hi,
I downloaded what porported to be a Flash Player Update, a couple of days ago. Since then I have been unable to connect to my WiFi network, all of the network connection icons have disapeared and I am getting svchost application errors all over the place.
AVG runs ok, but says the computer is clean. Spybot-SD Resident is running and not reporting any problems, but when I try to run the main version of Spybot, nothing happens. When I try to install new version of Sypbot, I got an svchost error.
I ran through the Malaware removal steps, but although I managed to install Malwarebytes' software, it will not run. I have tried renaming it, and Spybot, with no luck.

I did find that the Network Connection Service was in Manual, but have now changed that to Automatic, and I have tried several of other suggestions on this site to restore the network connections but no luck so far.

Please Help!!!
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP